תאור:
"מינוס 196 מעלות היא הטמפרטורה של חנקן נוזלי", כך מסבירים בגלידרייה את השם. הצבעים הכהים והנירוסטה מזכירים מעבדה, ובעמדות ההכנה יש תרמוסים כסופים מלאים בחנקן נוזלי ומערבלים קטנים. הלקוחות בוחרים מיץ תפוזים, אשכוליות אדומות, שוקולד לבן, מריר או חלב, ריבת חלב או חלב סויה, ואז נמסכת ארשת מסתורין על פני הזבן. הוא יוצק על המצרכים שנבחרו את החנקן הנוזלי, ענן לבן מתערפל סביבו, רעש מנוע מערבל ברקע וגלידה חלקה ונימוחה צצה מן הצד השני.